Transfernieuws

'Schuurs blijft in beeld Europese top: Torino weigert miljoenenaanbiedingen'

'Schuurs blijft in beeld Europese top: Torino weigert miljoenenaanbiedingen'

04-07-2023 11:04 Laatste update: 11:30

Torino heeft biedingen van Napoli en Liverpool op Perr Schuurs afgewezen, meldt het Italiaanse Tuttosport. De oud-verdediger van Ajax heeft een sterk seizoen achter de rug en kan rekenen op interesse vanuit de Europese top.

Naar verluidt heeft Napoli een bod van 25 miljoen euro op tafel gelegd en heeft Liverpool hier vijf  miljoen euro bovenop gedaan. Torino heeft echter beide aanbiedingen direct afgewezen. De club heeft een bedrag van veertig miljoen euro in gedachten voor Schuurs, die vorige zomer nog voor net onder de tien miljoen euro werd overgenomen van Ajax.

Torino hoopt de voetballer nog een jaar te kunnen behouden. De Nederlander heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke schakel in de defensie van de club uit Turijn. Afgelopen seizoen is hij met zijn ploeg knap tiende geworden in de Serie A. Schuurs was goed voor dertig wedstrijden in de Serie A.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!