Transfernieuws

Feyenoord ziet talentvolle Azarkan binnenlandse transfer maken naar subtopper

Feyenoord ziet talentvolle Azarkan binnenlandse transfer maken naar subtopper

15-06-2023 16:05 Laatste update: 16:00

Marouan Azarkan vertrekt van Feyenoord naar FC Utrecht. De Marokkaans-Nederlandse buitenspeler tekent in Utrecht een vierjarig contract, waardoor hij tot medio 2027 vastligt in de Domstad.

Utrecht toonde in de zomer van 2022 al interesse in Azarkan, een jeugdexponent van Feyenoord, maar kreeg afgelopen week pas een akkoord. Eerder dit jaar voerde hij ook gesprekken met FC Twente, maar hij heeft nu dus een vierjarig contract getekend in de Galgenwaard. Daarmee troeft Utrecht onder meer Toulouse en Udinese af.

Bij Feyenoord kwam het voor de 21-jarige aanvaller nooit tot een echte doorbraak. Daardoor werd hij in het afgelopen seizoen verhuurd aan Excelsior en daarvoor aan NAC Breda. Hij speelde twee officiële duels in de Rotterdamse hoofdmacht. Feyenoord zou naar verluidt ongeveer één miljoen euro – inclusief bonussen – aan hem overhouden.

Het is de tweede uitgaande transfer van Feyenoord van de donderdag. Eerder werd bekend dat de 19-jarige Dermane Karim naar het Belgische Lommel SK vertrekt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!