Nieuws

'Koningskoppel executeert Arsenal namens leger van Manchester City'

'Koningskoppel executeert Arsenal namens leger van Manchester City'

27-04-2023 08:30 Laatste update: 08:36

Manchester City gaf Arsenal woensdagavond een knock-down in de Engelse titelstrijd. The Citizens verpulverden hun directe concurrent door met liefst 4-1 uit te halen. Dit schrijven de Engelse kranten over de wedstrijd.

'Executie uitgevoerd door City-leger'

'Dit was een executie uitgevoerd door het City-leger', begint The Daily Mail. De krant zag Manchester City vanaf minuut één regeren, met een koningskoppel in de hoofdrol. 'Al in de zevende minuut werd het eigenlijk beslis beslist, toen de ploeg van Pep Guardiola een magnifieke openingstreffer maakte. Deze werd voorbereid en afgewerkt door de twee uithangborden van een steeds onweerstaanbaarder en glanzender seizoen: Erling Haaland en Kevin De Bruyne.'

Treble binnen handbereik

Ook bij BT Sport was men onder de indruk van City, dat nog altijd in de race is op drie fronten: in de Premier League, de FA Cup en de Champions League. "Ze kunnen alles winnen", zei Rio Ferdinand, ex-verdediger van City’s rivaal Manchester United. "Zij kunnen uit het niets een fenomenaal optreden neerzetten. Ze hebben overal op het veld spelers van wereldklasse en de ervaring om dit te wedijveren met dit Manchester City-team."

'Te veel gevraagd om City te verslaan'

'Wanneer City zo goed speelt, is het elftal te goed voor iedereen', concludeert Sky Sports. 'Ook in de competitie is er nu een kloof geslagen met Arsenal en het is moeilijk voor te stellen dat City twee uitglijders maakt in de zeven resterende wedstrijden. Maar op dit moment is het verslaan van City gewoon te veel gevraagd.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!