Nieuws

Aderlating voor PSV: sterkhouder Ramalho maanden aan de kant na operatie

Aderlating voor PSV: sterkhouder Ramalho maanden aan de kant na operatie

07-01-2022 20:15 Laatste update: 20:23

PSV zal het in de eerste maanden na de winsterstop zonder André Ramalho moeten stellen. De 29-jarige verdediger liep tegen Go Ahead Eagles een enkelblessure op en is deze week geopereerd.

PSV meldt dat de operatie goed is verlopen. Volgens de Eindhovenaren neemt het herstel wel enkele maanden in beslag. Dat is een aderlating voor PSV. Ramalho kwam afgelopen zomer over van Red Bull Salzburg en is uitgegroeid tot een belangrijke kracht. Jordan Teze is nu de enige rechtsbenige centrale verdediger die PSV heeft.

Naar verwachting zal Ramalho onder meer de belangrijke wedstrijden tegen Ajax (23 januari), AZ (5 februari), Vitesse (12 februari) en Maccabi tel Avic (17 en 24 februari) missen.

Op 23 december moest Ramalho zich al na een half uur laten vervangen tegen Go Ahead. Toen was Armando Obispo zijn vervanger. Ramalho zal in Nederland revalideren, maakt PSV duidelijk. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!