Nieuws

'Nagelsmann mogelijk snel weer aan de slag: eerste contacten met club al gelegd'

'Nagelsmann mogelijk snel weer aan de slag: eerste contacten met club al gelegd'

28-03-2023 11:09

De eerste contacten tussen Julian Nagelsmann en Tottenham Hotspur zijn gelegd, meldt Sky Sport Deutschland. Volgens het medium zien de beleidsbepalers in Londen de onlangs ontslagen Bayern München-trainer als kandidaat nummer één.

Desalniettemin acht Sky Sports-journalist Florian Plettenberg de onmiddellijker komst van Nagelsmann naar Engeland onwaarschijnlijk. "Hij heeft verschillende opties en ja, Tottenham Hotspur heeft interesse. Het kan een optie worden, maar ik hoor ook dat het onwaarschijnlijk is, dat het te snel is voor hem.

De Engelse tak van Sky Sports deed naar eigen zeggen navraag bij The Spurs of de berichtgeving klopte, maar de Engelse club onthield zich van ieder commentaar. Ondanks een tweede plaats in de Bundesliga op één punt achterstand van koploper Borusssia Dortmund en een plek in zowel de kwartfinale van de Champions League als in de DFB-Pokal, besloot het Bayern-bestuur Nagelsmann zondag te ontslaan.

Er zou te weinig ontwikkeling zijn binnen het elftal van Der Rekordmeister. Van de laatste tien competitieduels werden er slechts vijf gewonnen. Met Thomas Tuchel presenteerde Bayern razendsnel een opvolger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!