Nieuws

Van Wonderen geeft uitleg over vertrek: 'Dit is geen makkelijke beslissing'

Van Wonderen geeft uitleg over vertrek: 'Dit is geen makkelijke beslissing'

02-01-2022 20:40

Kees van Wonderen ontkent dat hij al gesprekken voert met andere clubs. De oefenmeester van Go Ahead Eagles gaf onlangs te kennen na dit seizoen te vertrekken bij de promovendus, maar hij wil zijn periode in Deventer goed afsluiten. 

Twee jaar geleden begon Van Wonderen aan zijn trainersklus bij Go Ahead. In zijn eerste seizoen dwong hij promotie af en halverwege het eerste Eredivisie-seizoen staat Kowet op de elfde plaats. "Ik heb het nog steeds naar mijn zin, maar mijn gevoel zegt dat dit het moment is om de deur dicht te doen en ergens anders open te doen", steekt hij van wal in gesprek met ESPN.

"Ik vind het leuk om weer in een andere omgeving ervaringen op te doen en met nieuwe mensen samen te werken", vervolgt Van Wonderen, die erkent dat de keuze niet gemakkelijk was. "Het was een moeilijke keuze. Dit is geen makkelijke beslissing, maar aan het einde van de rit gaan we ieder onze eigen weg." Tot het einde van het seizoen blijft zijn focus op Go Ahead. "Ik ben nog niet rond met een club en ben ook niet aan het praten met een club, dus dat is allemaal nog open."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!