Nieuws

Pochettino: 'Zolang Messi positief test, komt hij Frankrijk niet in'

Pochettino: 'Zolang Messi positief test, komt hij Frankrijk niet in'

02-01-2022 14:04

Paris Saint Germain-oefenmeester Mauricio Pochettino heeft bevestigd dat Lionel Messi nog altijd in Argentinië verblijft. De Argentijnse sterspeler kan niet afreizen naar Frankrijk, omdat hij besmet is met het coronavirus.

Eerder op de zondag maakte PSG via de officiële kanalen bekend dat Messi in quarantaine verblijft, omdat hij geveld is door COVID-19. Naast Messi testten ook Juan Bernat, Sergio Rico en het talent Nathan Bitumazala positief. "Er zijn dingen waar we geen controle over hebben. Corona kan hier binnendringen, zelfs met al onze voorzorgsmaatregelen", reageert de trainer via een persconferentie op de besmettingen.

De 49-jarige trainer betwijfelt of Messi tijdig hersteld is voor het treffen met Lyon op 9 januari. "Hij staat in contact met onze medische staf. Of hij kan spelen tegen Lyon weet ik niet. Hij kan in ieder geval niet naar Frankrijk reizen zolang hij positief is", schept Pochettino duidelijkheid over de situatie. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!