Nieuws

Kvaratskhelia heeft favoriete club in Spanje: 'Zie hem liever in een ander shirt'

Kvaratskhelia heeft favoriete club in Spanje: 'Zie hem liever in een ander shirt'

02-03-2023 13:59

Khvicha Kvaratskhelia is fan van Real Madrid. Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Christian Emile, die, net als zijn vader, een voorkeur heeft voor FC Barcelona. De Georgische aanvaller maakt momenteel grote furore in de voorhoede van Napoli.

Kvaratskhelia wist in twintig Serie A-wedstrijden namelijk tienmaal te scoren en gaf elf assists. Onwaarschijnlijk goede cijfers die ook de grootste Europese clubs niet onopgemerkt blijven. En, zoals het gaat bij jonge supertalenten, is een eventuele transfer altijd onderwerp van gesprek.

Hoe staat de Georgiër tegenover een eventuele overstap naar Spanje? "Zijn vader en ik zijn fan van Barcelona, maar Kvara houdt zelf meer van Real Madrid", aldus Emile. "Als ik hem ooit in een Barcelona-shirt zie, zal ik blij zijn. Maar hij is echt een Madridista." Een transfer wordt echter niet snel verwacht. "Napoli heeft me gevraagd om daar geen haast bij te hebben. Bovendien bevalt het Kvara enorm in Napels."

Napoli is al maanden koploper in de Italiaanse competitie en heeft een gat van maar liefst achttien punten geslagen ten opzichte van directe achtervolger Internazionale. Bovendien staat de ploeg met één been in de kwartfinales van de Champions League. Twee weken geleden werd met 0-2 gewonnen van Eintracht Frankfurt. Op 15 maart staat de return op het programma. Voor Kvaratskhelia ligt er dus nog veel moois in het verschiet.