Opstellingen

Van Nistelrooy en Sangaré afwezig bij PSV, Mauro op het middenveld geposteerd

Van Nistelrooy en Sangaré afwezig bij PSV, Mauro op het middenveld geposteerd

19-02-2023 13:32

PSV heeft in aanloop naar het duel met FC Utrecht te maken met zieken. Zowel trainer Ruud van Nistelrooy als Ibrahim Sangaré zijn er niet bij tegen de Domstedelingen.

Door de afwezigheid van Van Nistelrooy neemt assistent Fred Rutten de honneurs waar bij PSV tegen FC Utrecht. De staf van de Eindhovenaren heeft een flink aantal wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van het Europa League-duel met Sevilla.

Tijdens dat duel viel André Ramalho tegen het einde van de wedstrijd uit met kramp. De Braziliaan wordt mede daarom naar de bank verwezen, waardoor Armando Obispo zijn basisplaats terug heeft. Mauro Júnior begint verrassend genoeg op het middenveld, omdat Erick Gutierrez ook ziek was deze week en niet fit genoeg wordt geacht om te starten. 

Ook voorin is er één wijziging doorgevoerd. Ismael Saibari moet op de bank beginnen en maakt daarmee ruimte vrij op rechtsbuiten voor Johan Bakayoko. Verder begint Xavi Simons op linksbuiten, waardoor Guus Til zijn plek op het middenveld behoudt.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Van Aanholt; Mauro, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Simons

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!