Nieuws

Hatayspor trekt zich terug uit Süper Lig na aardbevingen, Atsu nog niet gevonden

Hatayspor trekt zich terug uit Süper Lig na aardbevingen, Atsu nog niet gevonden

09-02-2023 21:10

Hatayspor heeft zich teruggetrokken uit de Turkse Süper Lig. De club is gelegen in de provincie Hatay, dat enorm zwaar getroffen is door de aardbevingen.

Hatayspor is de club waar voormalig Vitesse-speler Christian Atsu onder contract staat. De Ghanees is volgens het laatste nieuws nog steeds niet gevonden en zou net als de technisch directeur van de club nog altijd onder het puin liggen. Hatayspor heeft zich nu teruggetrokken uit de competitie. Naar verwachting zal Gaziantep FK dat voorbeeld volgen.

De Turkse competitie is stilgelegd na de verschrikkelijke ramp. Er liggen plannen op tafel om spelers van Hatayspor en Gaziantep FK tijdelijk onder te brengen bij andere Turkse clubs, zodat hun eigen werkgever geen financiële last hoeft te dragen. Het is nog niet bekend op welke datum het voetbal wordt hervat in Turkije, de wedstrijden in februari gaan in ieder geval niet meer door.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!