Nieuws

Godts dolgelukkig na transfer: 'Iedereen zou wel naar Ajax willen komen'

Godts dolgelukkig na transfer: 'Iedereen zou wel naar Ajax willen komen'

31-01-2023 23:52 Laatste update: 23:55

Mika Godts is dolblij met zijn overstap van Jong Genk naar Ajax. De zeventienjarige aanvaller twijfelde geen moment toen de Amsterdammers hun interesse kenbaar maakte.

Godts werd door Ajax op Deadline Day binnengehaald en tekent tot medio 2025 in Amsterdam. "Ik heb er lang naar uitgekeken om bij deze mooie club te komen. Ik voel me heel goed", reageert Godts op de clubkanalen. "Toen ik hoorde dat Ajax kwam, was ik meteen verkocht. Iedereen zou wel naar Ajax willen komen."

De 17-jarige Godts kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur en denkt dat hij veel te bieden heeft. "Ik ben vooral aanvallend ingesteld, een aanvallende middenvelder, maar eigenlijk kan ik overal wel spelen. Ik moet het vooral hebben van mijn dribbels en snelheid. Ik ga beginnen bij Jong Ajax en dan hoop ik zo snel mogelijk bij Ajax 1 te geraken om mijn kwaliteiten te tonen."

Neymar en Ronaldinho zijn inspiratiebronnen voor de jonge Belg, die bij Ajax 1 ook een voorbeeld ziet rondlopen. "Als ik specifiek naar Ajax kijk, is Bergwijn wel een voorbeeld voor me. Een beetje hetzelfde type als dat ik ben. Gewoon een leuke speler."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!