Nieuws

'Schreuder mag blijven na crisisoverleg, spelersgroep hoopt op terugkeer Bogarde'

'Schreuder mag blijven na crisisoverleg, spelersgroep hoopt op terugkeer Bogarde'

24 januari - 07:26 Laatste update: 07:26
11

Alfred Schreuder mag voorlopig aanblijven als hoofdtrainer van Ajax, meldt De Telegraaf. Wel is de kans aannemelijk dat de Barnevelder een nieuwe assistent-trainer naast zich krijgt.

Dat is de uitkomst van het crisisoverleg maandag, schrijft de ochtendkrant. Ajax speelde afgelopen zondag in de Klassieker tegen Feyenoord (1-1) voor de vijfde keer op rij gelijk in de Eredivisie. De Amsterdamse supporters tonen al langere tijd hun onvrede over Schreuder, maar toch heeft de clubleiding besloten om de hoofdtrainer niet op straat te zetten.

Twee dagen voor de Klassieker gaf de Ajax-selectie in een gesprek met mental coach Joost Leenders ook aan ontevreden te zijn over de huidige staf. Dat gesprek was naar verluidt aangevraagd door de spelersraad, bestaande uit Dusan Tadic, Steven Berghuis, Edson Álvarez, Davy Klaassen en Jurriën Timber. De mogelijkheid bestaat dat Ajax een nieuwe assistent-trainer gaat aanstellen. Volgens het Algemeen Dagblad zouden de Ajacieden Winston Bogarde, die afgelopen zomer na het vertrek van Erik ten Hag zijn koffers moest pakken, graag terug zien keren.

@voetbalnieuwsvn Schreuder blijft bij Ajax! Goede beslissing?👀 #ajax #schreuder #alfredschreuder #feyenoord #ajafey #slot #eredivisie #voetbal #voetbalnieuws #daanjurgers #vj #vjp #voorjou #vn #telegraaf #algemeendagblad #bogarde #tenhag #fy #fyp ♬ A moist healing song - Nez Tunes

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie