Transfernieuws

'Opvallend transfernieuws uit Friesland: Heerenveen dicht bij aantrekken Bruma'

'Opvallend transfernieuws uit Friesland: Heerenveen dicht bij aantrekken Bruma'

23-01-2023 13:05

SC Heerenveen wil zich deze week gaan versterken met Jeffrey Bruma. De club uit Friesland is bij de 25-voudig international uitgekomen om de defensieve problemen op te lossen, melden diverse Nederlandse media.

Volgens het Algemeen Dagblad is Bruma momenteel in gesprek met Heerenveen. Dat de onderhandelingen daar zijn staat dus vast, maar er moet nog wel een overeenstemming worden bereikt over de persoonlijke voorwaarden. Mocht de transfer er komen, dan betaalt de club uit Friesland een klein bedrag om het contract bij zijn huidige club Kasimpasa af te kopen.

Mocht de voormalig verdediger van onder meer PSV en VfL Wolfsburg zijn handtekening onder een contract in Heerenveen zetten, dan heeft de club eindelijk een vervanger voor de geblesseerde Sven van Beek. De verdediger liep tegen RKC Waalwijk een achillespees blessure op die hem maanden aan de kant houdt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!