Transfernieuws

'Manchester United kijkt vooruit: Kane kan in de zomer naar Old Trafford trekken'

'Manchester United kijkt vooruit: Kane kan in de zomer naar Old Trafford trekken'

21 januari - 17:24

Manchester United overweegt om een poging te doen om Harry Kane over te nemen van Tottenham Hotspur komende zomer, meldt The Times. The Mancunians hebben een shortlist opgesteld, waar de naam van de Engelsman op prijkt.

United haalde onlangs Wout Weghorst binnen als nieuwe spits, maar dat gaat om een huurperiode tot het einde van het seizoen. Dat betekent dat de club van Erik ten Hag komende zomer opnieuw op zoek moet naar een nieuwe aanvalsleider, waarvoor Kane dus als een optie wordt gezien. Naast de Spurs-spits staan ook Victor Osimhen en Benjamin Sesko op de shortlist, stelt de Engelse krant.

Aangezien Kane zijn contract niet lijkt te gaan verlengen bij Tottenham, is de kans aanwezig dat de club besluit aankomende zomer te gaan cashen. Niet alleen United zou dat geld naar Londen kunnen brengen, maar ook Bayern München is volgens The Times nog altijd geïnteresseerd in de Engelse topschutter.

Afgelopen zomer werd Kane ook al in verband gebracht met de Duitse kampioen, maar tot een transfer kwam het niet. Dat is maar goed ook voor Tottenham, aangezien de spits dit seizoen toch alweer goed is voor vijftien treffers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie