Nieuws

'Ziyech komt ondanks zijn goede WK niet als een grote meneer binnen bij Newcastle'

'Ziyech komt ondanks zijn goede WK niet als een grote meneer binnen bij Newcastle'

19-01-2023 12:30

Hakim Ziyech staat volgens Britse media in serieuze belangstelling van Newcastle United. In #DoneDeal de podcast hebben de mannen van VoetbalPrimeur hun vraagtekens bij een eventuele overstap van de Marokkaanse balvirtuoos naar de huidige nummer vier van de Premier League.

Chelsea staat er naar verluidt voor open om Ziyech deze transferperiode nog van de hand te doen. "Ik vraag me af, en ik weet dat ik sommige mensen tegen me in het harnas jaag, of Ziyech daar verstandig aan doet", klinkt het in #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur. "Hij is een hele goede speler, maar Newcastle draait zó goed met Joelinton, Callum Wilson, Álmiron en Guimarães daarachter."

Newcastle United presteert dit seizoen uitstekend in de Premier League. Hierdoor zijn de verwachtingen dan ook niet dat Ziyech zich wel even in de basis zal spelen. "De voorhoede draait geweldig. Ga je dan als Eddie Howe, de manager, je opstelling omgooien? Ziyech komt, ondanks goede optredens op het WK, niet als een grote meneer binnen bij Newcastle." 

De tafelgasten van VoetbalPrimeur denken dat een overstap naar Noord-Engeland weleens vies zou kunnen tegenvallen voor Ziyech. "Álmiron is daar rechtsbuiten, hem uit de basis spelen wordt heel lastig. Wie de Premier League volgt, weet dat hij een sensationeel seizoen doormaakt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!