Nieuws

Feyenoord maakt vroege achterstand goed en plaatst zich voor de achtste finales

Feyenoord maakt vroege achterstand goed en plaatst zich voor de achtste finales

12-01-2023 22:53 Laatste update: 22:56
1

Feyenoord heeft zich geplaatst voor de achtste finales van de KNVB Beker. Ondanks een vroege achterstand werd er in de eigen Kuip met 3-1 gewonnen van PEC Zwolle.

PEC Zwolle kende een droomstart in Rotterdam. Haris Medunjanin schoot na drie minuten spelen op geweldige wijze de 0-1 binnen. Feyenoord leek door de vroege openingstreffer wakker geschud te zijn en nam snel weer het initatief. Basisdebutant Mats Wieffer liet zich gelden en zette de Rotterdammers al snel op gelijke hoogte. Even later stond de 23-jarige middenvelder aan de basis van de 2-1, die op naam kwam van Danilo.

In de tweede helft besliste Feyenoord al vroeg de wedstrijd. Danilo tekende zijn tweede treffer van de avond aan en bracht de stand op 3-1. PEC had weinig in te brengen in De Kuip en zag het bekeravontuur eindigen. Feyenoord bekert door naar de achtste finales van het toernooi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!