Nieuws

Interne oplossing bij PSV voor Gakpo-exit: 'Ga je Ajax en Feyenoord pijn mee doen'

Interne oplossing bij PSV voor Gakpo-exit: 'Ga je Ajax en Feyenoord pijn mee doen'

11-01-2023 17:07

Aad de Mos gaat niet mee in de geluiden dat het vertrek van Cody Gakpo niet op te lossen is. De oud-trainer heeft de oplossing voor het vertrek van de aanvaller paraat in een media-item van het Eindhovens Dagblad.

"De oplossing ligt heel dichtbij", begint De Mos. "Joey Veerman moet je laten spelen voor Érick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré en je kan met Xavi Simons vanaf de linkerkant spelen. Dan heb je weer die vierde middenvelder, zoals met die goede serie eindigde voor de winterstop. Behalve dan tegen AZ. Het is allemaal niet zo moeilijk. Ik denk dat dat het beste is."

De Mos is klaar met de geluiden rondom het vertrek van Gakpo. "Laten we daarmee stoppen. Ik zou een oproep willen doen, ook naar de media: er is meer dan Gakpo", aldus de oud-trainer van Ajax en PSV. "Anders moeten we het stadion maar in Nijmegen zetten, dan had PSV nooit bestaan. Er zijn grotere spelers dan Gakpo verkocht. Laten we daar alsjeblieft mee stoppen. Ajax verloor acht spelers, PSV verliest er één. Dus dat is onzin."

Volgens de analist hoeven de Eindhovenaren niet per definitie een vervanger te halen voor Gakpo. "Ik zou me niet zo druk maken om wat te halen. Ik zou gewoon uitgaan van deze spelersgroep. Daar ga je zeker Ajax pijn mee doen, daar ga je Feyenoord pijn mee doen en ook FC Twente en AZ. Daar ben ik van overtuigd."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!