Nieuws

Shakhtar verkoopt Mudryk alleen voor de hoofdprijs: 'Vinden hem beter dan Antony'

Shakhtar verkoopt Mudryk alleen voor de hoofdprijs: 'Vinden hem beter dan Antony'

05-01-2023 22:15 Laatste update: 22:20

Shakhtar Donetsk is niet van plan om sterspeler Mykhailo Mudryk zomaar te laten gaan. De buitenspeler van de Oekraïense topclub staat in de belangstelling van onder meer Chelsea en Arsenal.

Mudryk staat te boek als groot talent en mag dus alleen voor de absolute hoofdprijs vertrekken. "Er is geen noodzaak om te verkopen", vertelt Carlo Nicolini, één van de technische mannen bij Shakhtar. "We hebben aangegeven dat we hem beter vinden dan bepaalde andere spelers, zoals Antony. Dat is onze maatstaf."

Nicolini is vrij duidelijk in zijn interview met Calcio Napoli 24. De Italiaan ziet dat clubs uit zijn thuisland vaak achter het net vissen bij echte toptransfers. "Het probleem van de Italiaanse clubs is dat ze niet toeslaan als een kans zich voordoet. AC Milan liet bijvoorbeeld Enzo Fernández lopen en die is nu meer dan honderd miljoen euro waard. Als je op tijd bent voor een speler, dan moet je handelen, anders verandert de prijs."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!