Nieuws

'Ronaldo breekt met Mendes, de zaakwaarnemer die hem door zijn carrière loodste'

'Ronaldo breekt met Mendes, de zaakwaarnemer die hem door zijn carrière loodste'

4 januari - 12:48 Laatste update: 13:06
1

Cristiano Ronaldo heeft gebroken met Jorge Mendes, de zaakwaarnemer die hem sinds dag één al begeleid. De geruchten rondom de breuk sijpelden gedurende de Al Nassr perikelen al door, maar die geruchten blijken nu feit.

Público is de krant die met dit spraakmakende nieuws komt. Met Mendes aan zijn zij schitterde Ronaldo bij Sporting CP, Manchester United, Real Madrid, Juventus en weer United, maar daarna is de zakenrelatie tot een einde gekomen. De belangenbehartiger heeft zich niet bemoeid met de transfer naar Saudi-Arabië.

Volgens The Athletic ligt het tweetal niet meer op één lijn door de frustraties van Ronaldo. De nummer zeven neemt het Mendes kwalijk dat hij deze winter niet naar club kon vertrekken die uitkomt in de Champions League. Geen enkele Europese club wilde met hem aan de haal, ondanks het jaarsalaris van ‘slechts’ 4,7 miljoen euro dat Ronaldo zou hebben geëist.

De scheurtjes in de relatie begonnen zich zelfs al eerder te vormen. Mendes zou al geen fan zijn geweest van het interview dat Ronaldo gaf bij Piers Morgan, waarin hij afgaf op United en Ten Hag. Ook zou de zaakwaarnemer het liefst hebben gezien dat zijn paradepaardje het seizoen in Engeland had uitgezongen om hem vervolgens in de zomer elders te stallen.

Naar verluidt wordt Ricardo Regufe de nieuwe belangenbehartiger van Ronaldo. Regufe – ook een Portugees – is een vriend van Mendes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie