Nieuws

'Italiaanse middenmoter na twee wedstrijden overtuigd van kwaliteiten Azarkan'

'Italiaanse middenmoter na twee wedstrijden overtuigd van kwaliteiten Azarkan'

29-12-2022 15:50
2

Marouan Azarkan heeft zich in de kijker gespeeld bij Udinese, meldt 1908.nl. De Italiaanse middenmoter heeft naar verluidt voor de winterstop twee wedstrijden van Excelsior bekeken.

Azarkan speelde afgelopen seizoen een grote rol in de promotie van Excelsior naar de Eredivisie. Dit seizoen schittert de twintigjarige linkspoot wederom op de rechterflank in Kralingen. Dit is ook in Italië niet onopgemerkt gebleven. Udinese, de huidige nummer acht van de Serie A, zou net voor de winterstop twee wedstrijden hebben bekeken waarin Azarkan in actie kwam: Excelsior - sc Heerenveen (0-1) en Feyenoord - Excelsior (5-1).

'De Serie A-club is overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Azarkan. Mogelijk meldt Udinese zich binnen afzienbare tijd bij de huidige koploper van de Eredivisie voor de diensten van Azarkan', schrijft 1908.nl.

Azarkan verlengde afgelopen zomer zijn contract bij Feyenoord tot medio 2024. De geboren Rotterdammer werd vervolgens evenals vorig seizoen uitgeleend aan de Kralingers. De twintigjarige linkspoot speelde dit seizoen elf wedstrijden voor Excelsior, waarin hij goed was voor twee doelpunten en vier assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!