Nieuws

'Manchester United meldt zich bij PSV voor Gakpo, officiële gesprekken geopend'

'Manchester United meldt zich bij PSV voor Gakpo, officiële gesprekken geopend'

23-12-2022 22:18
1

Manchester United heeft zich bij PSV gemeld voor Cody Gakpo. Dat meldt Mirror. The Mancunians zouden in de Oranje-international de opvolger van Cristiano Ronaldo zien.

Volgens het dagelijkse tabloid zou Manchester United inmiddels op de hoogte van het feit dat PSV Gakpo moet gaan verkopen wegens de mindere financiële cijfers dit jaar. Deze week zou de club van manager Erik ten Hag zich gemeld hebben in Eindhoven.

Manchester United hoopt zich in januari nog te verzekeren van de komst van Gakpo. De verwachting is dat een akkoord met het management van Gakpo niet als een groot obstakel wordt gezien. Ook Real Madrid, Arsenal FC en Newcastle United zouden op het vinkentouw zitten, waardoor United snel zijn slag wil slaan.

PSV en United onderhandelden deze zomer ook al over Gakpo, maar tot een overgang kwam het toen niet. Inmiddels is het prijskaartje van de aanvaller na achttien goals en achttien assists in 34 wedstrijden dit seizoen een stuk hoger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!