Nieuws

'Mbappé kan zijn vertrek aankondigen bij terugkeer in Parijs'

'Mbappé kan zijn vertrek aankondigen bij terugkeer in Parijs'

19-12-2022 14:50

Kylian Mbappé leefde de afgelopen vier weken in de wereld van het WK, maar kan bij zijn terugkeer in Parijs alsnog een vertrek aankondigen bij Paris Saint-Germain, meldt het Spaanse Sport

Mbappé wist maar liefst acht keer te scoren in Qatar, maar greep uiteindelijk na strafschoppen mis en strandde in de finale. Sport meldt dat Mbappé zich binnenkort weer bij PSG zal melden, maar dat de relatie tussen speler en club nog altijd onverbeterd is. Door de teleurstelling van het WK en de gepaarde frustratie kan het er toe leiden dat Mbappé sneller een besluit zal nemen over zijn toekomst. 

Van een vertrek in januari is geen sprake, stelt de krant, maar de aanvaller zou zomaar een vertrek in juni kunnen voorleggen. Florentino Peréz, president van Real Madrid, zou de ontwikkeling rondom Mbappé nog altijd nauwlettend in de gaten houden. Madrid streed lange tijd voor de Fransman, maar uiteindelijk bleef Mbappé het afgelopen seizoen in Parijs, tot groot ongenoegen van De Koninklijke.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!