Nieuws

Gefrustreerde Ronaldo reageert kortaf over zijn toekomst: 'Nee, het is niet waar'

Gefrustreerde Ronaldo reageert kortaf over zijn toekomst: 'Nee, het is niet waar'

07-12-2022 06:52 Laatste update: 09:12

 Cristiano Ronaldo is na de overwinning van Portugal op Zwitserland kort ingegaan op zijn toekomstplannen. De Portugees gaf aan dat hij nog geen beslissing heeft genomen over waar het vervolg van zijn carrière zal plaatsvinden.

Eerder deze week bracht de Spaanse krant MARCA naar buiten dat Ronaldo rond zou zijn met AL-Nassr uit Saudi-Arabië. Voor de Portugees zou een contract klaarliggen tot medio 2025 met een jaarsalaris van 200 miljoen euro. Ronaldo stelt na de wedstrijd dat er echter niets van de berichtgeving klopt. "Nee, het is niet waar", vertelde de sterspeler in het Lusail Iconic Stadium.

Ronaldo begon de wedstrijd tegen Zwitserland tot zijn eigen ongenoegen op de bank. De aanvoerder van het nationale elftal kwam een kwartier voor tijd nog binnen de lijnen, maar kon zijn stempel op de wedstrijd niet meer drukken. Na afloop van de wedstrijd beende de 195-voudig international direct van het veld, terwijl zijn teamgenoten nog feestvierden met de aanwezige supporters.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!