Nieuws

President van Portugal jubelt: 'Eén van de beste avonden in Portugese voetbal'

President van Portugal jubelt: 'Eén van de beste avonden in Portugese voetbal'

06-12-2022 22:26

Marcelo Rebelo de Sousa, de president van Portugal, heeft genoten van de demarrage van Portugal tegen Zwitserland. De Portugezen wonnen met 6-1 en de president spreekt van 'één van de mooiste avonden in het Portugese voetbal'. 

De Souza sprak tegenover het Portugese RTP3. "Ik denk dat de keuzes van de trainer over het algemeen goed hebben gewerkt. Het team speelde goed in de eerste helft en ook in de tweede helft. De wissels gebeurden vanzelf en we hadden nog steeds meer doelpunten. Het was een van de beste avonden in het Portugese voetbal", stelt de leider van het land. 

"Ik moet zo hard werken als ik kan", zei uitblnker Gonçalo Ramos, die de voorkeur kreeg boven Cristiano Ronaldo. "Het gaat allemaal erg snel en we moeten ons concentreren op de volgende wedstrijd. Dit zijn zaken die niet aan mij zijn besteed. Ik moet zo hard werken als ik kan en dan zien we wel. Cristiano sprak met mij en met iedereen. Het verliep erg goed."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!