Nieuws

Trotse Ziyech over stunt met Marokko: 'Ja, dat had je niet verwacht, hè?'

Trotse Ziyech over stunt met Marokko: 'Ja, dat had je niet verwacht, hè?'

06-12-2022 19:31

Hakim Ziyech is door het dolle heen na het bereiken van de kwartfinales met Marokko. De Leeuwen van de Atlas wonnen dinsdag na strafschoppen van Spanje, waardoor ze zich mogen klaarstomen voor een duel met de winnaar van Portugal-Zwitserland.

Marokko behoort dankzij de overwinning op Spanje tot de acht beste landen ter wereld. "Ja, dat had je niet verwacht, hè?", zegt Ziyech met een grote glimlach op zijn gezicht voor de camera van de NOS. "Ik denk veel andere mensen ook niet. We zijn trots en blij, we hebben hier hard voor gewerkt."

Ziyech denkt dat Marokko ook in de volgende ronde kan stunten. "We moeten erin geloven. Vandaag winnen we na penalty's, maar dat kon ook net zo goed anders zijn. Spanje kreeg in de laatste minuut van de verlenging namelijk nog een behoorlijke kans. Dus ja, we zijn enorm blij", zegt de ex-Ajacied.

"We zijn nog niet klaar. Het maakt niet uit of het Portugal of Zwitserland wordt, we gaan altijd van onze eigen kracht uit. Ik ga nu lekker genieten", besluit de trotse Ziyech.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!