Reactie

Hofland belde Almere City op: 'Laten weten dat ik interesse had'

Hofland belde Almere City op: 'Laten weten dat ik interesse had'

12-12-2021 14:34 Laatste update: 15:57

Kevin Hofland heeft tevergeefs gesolliciteerd bij Almere City. De 42-jarige trainer uit Heerlen zag het wel zitten om Gertjan Verbeek op te volgen, maar de club koos voor Alex Pastoor.

Hofland vertelde zondag bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN dat hij Almere City wel zag zitten. "Ik heb bij Almere gesolliciteerd", zegt Hofland. "Voetballen is mijn passie. Na mijn periode bij Fortuna Sittard had ik gewoon echt rust nodig, maar nu had ik zoiets van: hopelijk sta ik zo snel mogelijk weer op het veld."

Na het ontslag van Verbeek besloot Hofland Almere City te bellen. "Ik heb Teun Jacobs (technisch manager, red.) laten weten dat ik geïnteresseerd ben. Dan is het afwachten en uiteindelijk hoor je dat ze gekozen hebben voor iemand anders." 

Almere City maakte deze week de voor de buitenwacht verrassende keuze voor Pastoor bekend. Ook Maurice Steijn was in beeld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!