Nieuws

Bondscoach van Qatar heeft vertrouwen: 'Volgende wedstrijd maken we de fans blij'

Bondscoach van Qatar heeft vertrouwen: 'Volgende wedstrijd maken we de fans blij'

20-11-2022 23:32 Laatste update: 21-11-2022 08:20

Qatar-bondscoach Félix Sánchez is ervan overtuigd dat zijn ploeg de komende wedstrijd tegen Senegal een stuk beter voor de dag gaat komen. Het gastland van het WK verloor zondag het openingsduel met Ecuador (0-2).

Qatar maakte een erg zwakke indruk in de eerste wedstrijd van het WK en verloor dan ook terecht met 0-2. "Ik begrijp dat onze fans nu niet blij zijn", reageert Sánchez na afloop op de persconferentie. "We moeten veel beter en dat gaan we ook doen. De volgende wedstrijd maken we de fans wel blij. Dat is het doel."

"We hebben geen moment het niveau gehaald dat we kunnen halen. Er ligt veel ruimte voor verbetering", aldus de bondscoach van Qatar. Het gastland speelt komende vrijdag het tweede groepsduel tegen Senegal, dat maandag het Nederlands elftal treft. In de laatste groepswedstrijd is Oranje de tegenstander van Qatar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!