Nieuws

Ihattaren werkt aan rentree: 'Hopelijk gaan we in de winter met iets moois komen'

Ihattaren werkt aan rentree: 'Hopelijk gaan we in de winter met iets moois komen'

11-11-2022 21:11 Laatste update: 21:16

Als het aan Mohamed Ihattaren ligt, gaat hij de komende winter weer mooie dingen laten zien op het voetbalveld. De 20-jarige linkspoot stelt dat hij keihard aan het werken is aan een rentree.

"Het is de bedoeling dat ik eind december terugga naar Juventus", vertelt Ihattaren in een openhartig interview met Houssain. "Ik moet alleen fit worden. Ik train iedere dag en let veel op mijn voeding. Het oude leventje weer oppakken."

Ihattaren leek bij Ajax het licht gevonden te hebben, maar verdween toch weer van de radar toen naar buiten kwam dat hij banden had met criminelen uit de mocromaffia. "Ik ben op dit moment een gelukkig persoon. Elk persoon maakt fouten. Ik ben blij dat ik ze op mijn negentiende en twintigste maak en niet later. Er is genoeg tijd om het weer op te pakken en daar ben ik hard mee bezig. Hopelijk gaan we in de winter met iets moois komen", besluit Ihattaren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!