Nieuws

Sneijder openbaart 'discussie' Schreuder en Blind: 'Misschien nog verder gegaan'

Sneijder openbaart 'discussie' Schreuder en Blind: 'Misschien nog verder gegaan'

08-11-2022 07:05
3

Daley Blind wordt de laatste wedstrijden steevast op de bank gezet bij Ajax door trainer Alfred Schreuder. Volgens Wesley Sneijder is dat niet alleen om sportieve redenen. Blind en Schreuder zouden een flinke discussie hebben gehad in de kleedkamer.

Dat meldt Sneijder bij Veronica Offside. De oud-middenvelder heeft gehoord dat er een flinke woordenwisseling heeft plaatsgevonden. "Er is een discussie geweest in de kleedkamer", aldus Sneijder. "Dat is later misschien nog wel verder gegaan. Dat weet ik verder niet, maar er is een flinke discussie geweest. Dat hoef je als trainer niet te pikken natuurlijk, al weet ik niet wat er gezegd is."

De laatste twee duels van Ajax zat Blind op de bank. Sneijder heeft er een verklaring voor. "Hij kan nu ook straf hebben. Dat zie je bij Daley ook wel, omdat hij een beetje verloren rond loopt", aldus de recordinternational van Oranje.

Mocht Blind inderdaad straf hebben, dan voorziet Sneijder een probleem voor Ajax in de opbouw. "Ik heb al vaker gezegd dat Álvarez niet kan voetballen en Bassey heeft de kwaliteiten ook niet. Blind is de enige die kan opbouwen van achteruit."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!