Exclusive

#SchreuderOut was trending topic op Twitter: 'Keizer werd ook plots ontslagen'

#SchreuderOut was trending topic op Twitter: 'Keizer werd ook plots ontslagen'

07-11-2022 11:52 Laatste update: 12:34
4

Ajax ging zondagmiddag op eigen veld ten onder tegen PSV (1-2) en verloor daardoor de Eredivisie-koppositie aan de concurrent uit Eindhoven. Bij een 0-2 achterstand was de roep om het vertrek van trainer Alfred Schreuder vanaf de tribunes duidelijk te horen. VoetbalNieuws vertelt je alles wat je moet weten over de huidige situatie bij de regerend landskampioen.

De situatie bij Ajax is enigszins merkwaardig. De Amsterdammers zijn qua verliespunten 'gewoon' nog altijd de koploper in de Eredivisie, maar na de kansloze Champions League-uitschakeling zwelt de kritiek op het spel van Ajax én het functioneren van Schreuder aan. 

In deze video van VoetbalNieuws wordt uitgebreid ingegaan op de sfeer onder de Amsterdamse fans en het feit dat #SchreuderOut trending topic was op Twitter. Tijdens het duel galmde 'Schreuder, rot op!' van de tribunes en waren witte zakdoekjes zichtbaar. Krijgt de Barnevelder de tijd bij Ajax? Of moet hij net als Marcel Keizer vijf jaar geleden voortijdig zijn biezen pakken? 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op nationaal en internationaal voetbalgebied? Like dan de video en abonneer je op het YouTube-kanaal van VoetbalNieuws.nl!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!