Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot kiest verrassende naam, Danilo in de punt

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot kiest verrassende naam, Danilo in de punt

03-11-2022 07:22
4

Feyenoord speelt donderdagavond om 18.45 uur het allesbeslissende duel met SS Lazio in de Europa League. De Rotterdammers kunnen nog eerste én laatste worden in de groep. Arne Slot start in ieder geval met een verrassende naam in de basis.

Dat verwacht het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat er morgen een speler op het veld staat waarvan niet iedereen die zal verwachten", liet Slot weten op de persconferentie in aanloop naar het duel met Lazio. De ochtendkrant verwacht dat het gaat om Mats Wieffer, die naar verluidt naast aanvoerder Orkun Kökcü zal starten. Quinten Timber is de aanvallende middenvelder tegen de Romeinen.

De verdediging blijft hetzelfde als tijdens het verloren duel met Sturm Graz. Dat betekent dat Marcus Pedersen wederom op de bank moet beginnen. Lutsharel Geertruida krijgt de voorkeur op rechtsback. In de punt van de aanval krijgt Danilo wederom de voorkeur boven Santiago Gimenez. De Braziliaan wordt geflankeerd door Javairô Dilrosun en Sebastian Szymanski.

Donderdagavond om 18.45 uur trapt Feyenoord in De Kuip af tegen de Italiaanse topploeg.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Kökcü, Wieffer, Timber; Dilrosun, Danilo, Szymanski

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s