'Ik wil natuurlijk graag scoren en assists geven, maar ik ga niks frustreren'

'Ik wil natuurlijk graag scoren en assists geven, maar ik ga niks frustreren'

Alireza Jahanbakhsh was de grote aankoop van Feyenoord deze zomer en zou onbetwiste basisspeler worden in Rotterdam. Nu zien we 28-jarige Iraniër steeds vaker op de bank, terwijl het met Feyenoord juist heel goed gaat. Jahanbakhsh reageert op de perconferentie na het duel met Fortuna Sittard (5-0). 

"Ik wil individueel ook belangrijk zijn voor het team", zegt Jahanbakhsh op de personferentie. "Ik wil natuurlijk graag scoren en assists geven, maar dat komt vanzelf. Ik ga niks frustreren." De aanvaller wordt steeds vaker op de bank gezet door Arne Slot, die een geweldige start kent bij zijn nieuwe club. "Ik wil iedere wedstrijd natuurlijk spelen en goed presteren, maar de trainer beslist wie er speelt", zegt de Iraniër.

Feyenoord won zondagmiddag eenvoudig met 5-0 van Foruna Sittard en komt daarmee op één punt van Ajax te staan. "Ik weet dat Feyenoord de potentie heeft om de titel te winnen en om zo hoog mogelijk te eindigen, we zijn als team nu goed bezig." Jahanbakhsh maakte zelf één van de vijf goals die Feyenoord zondagmiddag maakte tegen Fortuna. Het was pas zijn eerste Eredivisie-doelpunt in het shirt van Feyenoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie