Nieuws

AZ gaat voor eerherstel tegen Feyenoord: '24 uur rouwen bij een nederlaag'

AZ gaat voor eerherstel tegen Feyenoord: '24 uur rouwen bij een nederlaag'

14-10-2022 22:31 Laatste update: 22:36
1

Pascal Jansen is ervan overtuigd dat zijn ploeg de rug gaat rechten tegen Feyenoord. AZ verloor donderdagavond het Conference League-duel met Apollon Limassol (1-0) en treft zondag de Rotterdamse ploeg.

"Bij iedere wedstrijd kijken we hoe de spelers met elkaar omgaan en binnenkomen", vertelt Jansen bij de NOS. "Ze weten allemaal dat we de 24 uurs-regel hanteren. 24 uur blij zijn bij een overwinning en 24 uur rouwen bij een nederlaag. Als we terugkomen op het trainingscomplex gaat de focus op het herstel en vervolgens op Feyenoord."

AZ verloor dit seizoen nog geen wedstrijd in de Eredivisie en staat dan ook bovenaan op de ranglijst. "Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat het zo blijft, het blijft een uitdaging om het resultaat te halen waar je recht op hebt. We weten wat we doen en hoe we het willen doen. De lat ligt hoog. We kijken er enorm naar uit. Ondanks dat we hebben verloren, kijken de spelers uit naar de volgende wedstrijd."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!