Nieuws

UEFA maakt scheidsrechtersaanstellingen PSV, Feyenoord en AZ bekend

UEFA maakt scheidsrechtersaanstellingen PSV, Feyenoord en AZ bekend

11-10-2022 11:43 Laatste update: 11:45

De UEFA heeft de scheidsrechtersaanstellingen van de Europese duels van zowel Feyenoord, PSV als AZ bekendgemaakt. De Rotterdammers krijgen te maken met een Sloveen, de Eindhovenaren treffen een Turk, terwijl een Deen de leiding heeft over het duel van de Alkmaarders

Rade Obrenovic (foto boven) moet het thuisduel van de Rotterdammers in De Kuip tegen FC Midtjylland in goede banen leiden. Feyenoord staat na drie wedstrijden op vier punten, waardoor het een resultaat moet boeken om uitzicht te houden op het bereiken van de volgende ronde in de Europa League. De arbiter floot dit jaar elf wedstrijden en strooide daarin met kaarten: Obrenovic deelde maar liefst 49 gele kaarten en vier rode kaarten uit.

In het Philips Stadion is de wedstrijdleiding donderdag in handen van Ali Palabiyik. De Eindhovenaren treffen FC Zürich: de Zwitsers werden afgelopen week nog met 1-5 verslagen. AZ krijgt in Cyprus te maken met de Deen Morten Købler Krogh. Hij fluit sinds 2019 voor de UEFA en maakte op 2 juni van dit jaar zijn debuut bij een interland: bij Georgië - Gibraltar (4-0) trok hij zeven keer een gele kaart.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!