Nieuws

Liverpool-icoon Carragher bikkelhard: 'Maguire is veranderd in een lachertje'

Liverpool-icoon Carragher bikkelhard: 'Maguire is veranderd in een lachertje'

27-09-2022 16:18

Jamie Carragher is erg kritisch op Harry Maguire. De centrumverdediger van Manchester United ging tijdens de interland tussen Engeland en Duitsland bij twee tegentreffers de fout in, waardoor de nationale ploeg van Engeland niet verder kwam dan een 3-3 gelijkspel tegen de Duitsers.

Carragher vindt dat Maguire wat harder voor zichzelf mag zijn. Hij somt verschillende redenen op waarom de verdediger van Manchester United zou moeten balen van zijn prestaties. 'Hij zou boos moeten zijn dat hij van de beste verdediger van Engeland op het WK 2018 en het EK 2021, waar hij werd opgenomen in het team van het toernooi, is veranderd in een lachertje', schrijft de oud-international in zijn column in The Telegraph.

'Hij zou boos moeten zijn dat hij van een publiekslieveling die werd toegezongen, is uitgegroeid tot iemand van wie supporters denken dat het gerechtvaardigd is om hem uit te joelen', vervolgt Carragher. 'En hij zou ook boos moeten zijn dat hij het zo ver heeft laten komen. Niet zo lang geleden stond hij na Harry Kane als eerst op het wedstrijdformulier. Nu moet hij vechten voor zijn plekje in de WK-selectie, terwijl hij in onzekerheid verkeert bij Manchester United.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie