Nieuws

'Costa moet rentree in Premier League voorlopig uitstellen wegens werkvergunning'

'Costa moet rentree in Premier League voorlopig uitstellen wegens werkvergunning'

06-09-2022 14:38

Dat Diego Costa bij Wolverhampton Wanderers zou gaan tekenen leek een zekerheidje, maar dat is het nu niet meer. De Spanjaard met Braziliaanse roots heeft problemen met het afronden van de juiste documentatie.

Dat schrijft The Athletic. Volgens het Engelse medium heeft Costa alle moeite met het rondkrijgen van zijn werkvergunning, waardoor zijn rentree in de Premier League voorlopig wordt uitgesteld. Wolves was bij de ervaren spits uitgekomen, aangezien Sasa Kalajdzic geblesseerd is geraakt. Costa zou nu te horen hebben gekregen dat hij kan fluiten naar een werkvergunning, maar daar gaan The Wolves niet mee akkoord.

Het zou de tweede keer zijn dat Costa aan een periode in de Premier League begint. Eerder stond de Spanjaard al onder contract bij Chelsea FC. Daar vertrok hij na een periode van vier jaar weer, terug naar Atlético Madrid, de club waar hij al eerder speelde. Sinds begin 2022 is de spits clubloos.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!