Transfernieuws

United bevestigt transfer en haalt doelman Dúbravka op bij Newcastle

United bevestigt transfer en haalt doelman Dúbravka op bij Newcastle

01-09-2022 18:38 Laatste update: 19:01

Manchester United heeft donderdagavond de komst van Martin Dúbravka bevestigd. De doelman komt op huubasis over van Newcastle United en gaat het komende seizoen voor The Red Devils spelen. 

Dat maakt United bekend via de officiële kanalen. De huurdeal betreft een optie tot koop. De Slowaaks internationaal speelde al 125 wedstrijden in de Premier League en kwam 29 keer uit voor zijn land. Dúbravka kan niet wachten om aan de slag te gaan bij United. "Me bij Manchester United voegen is een speciaal moment in mijn carrière. Ik kan niet wachten om te beginnen en samen met mijn ploeggenoten onze doelen te bereiken", laat de sluitpost weten op de clubsite. 

John Murtough, directeur voetbalzaken bij United, is tevreden met de komst van Dúbravka. "Martin heeft bewezen het topniveau in de Premier League meer dan aan te kunnen. Zijn ervaring en persoonlijkheid zijn daarnaast zeer welkom bij onze ploeg. Hij zal een geweldige toevoeging zijn aan het team en wij weten zeker dat alle doelmannen elkaar beter zullen maken en klaarstaan wanneer ze nodig zijn", besluit Murtough. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!