Breaking news

Eindhovens Dagblad: Kooplustig Chelsea wil Sangaré verleiden tot overstap

Eindhovens Dagblad: Kooplustig Chelsea wil Sangaré verleiden tot overstap

31-08-2022 21:40 Laatste update: 21:47

Chelsea zet alle zeilen bij om voor het verstrijken van de transferwindow een verdedigende middenvelder binnen te halen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat Ibrahim Sangaré op de nominatie staat om de overstap naar Stamford Bridge te maken.

Volgens informatie van de regionale krant hebben The Blues een bedrag tussen de 40 en 45 miljoen euro over voor de Ivoriaanse sterkhouder op het PSV-middenveld. De interesse is opvallend: eerder op de woensdagavond kwam naar buiten dat Chelsea bezig is om de komst van Edson Álvarez naar Londen mogelijk te maken.

Volgens het ED staat één ding buiten kijf: PSV gaat niet meewerken aan een vertrek van zowel Gakpo als Sangaré. Nottingham Forest zou eveneens een bod hebben uitgebracht, maar de spelverdeler heeft geen oren in een overstap naar de Premier League-promovendus. Eerder deze zomer verlengde Sangaré nog zijn contract in Eindhoven tot medio 2027. Daardoor is de transferclausule van 37 miljoen euro uit zijn vorige overeenkomst verdwenen.

Het is niet duidelijk of het de bedoeling is dat zowel de Ajacied als de PSV'er de oversteek moeten maken naar Engeland. Chelsea toonde zich deze transferzomer in defensief opzicht al bijzonder slagvaardig. De Londenaren kochten onder meer Wesley Fofana voor ruim tachtig miljoen euro van Leicester City en Kalidou Koulibaly voor veertig miljoen euro van Napoli.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!