Transfernieuws

Terug op het oude nest: Klaiber verlaat Ajax transfervrij en tekent bij FC Utrecht

Terug op het oude nest: Klaiber verlaat Ajax transfervrij en tekent bij FC Utrecht

29-08-2022 16:23 Laatste update: 16:32

Sean Klaiber keert definitief terug bij FC Utrecht. De rechtsback verlaat Ajax transfervrij en tekent een contract tot medio 2025 bij de Domstedelingen. 

"Bij FC Utrecht is Sean uitgegroeid van een klein mannetje tot een echte prof en een sterke kerel, zowel binnen als buiten de lijnen. De ervaringen die Sean de afgelopen jaren heeft opgedaan, neemt hij nu als extra en waardevolle bagage weer mee terug naar Utrecht", laat technisch directeur Jordy Zuidam optekenen door de clubsite. "Sean is volledig hersteld van zijn knieblessure en is weer helemaal fit. Hij is vastberaden om weer succesvol te zijn en zijn bijdrage te leveren aan het team. Sean kent de stad, de club en onze ambities en zet daar vanaf nu mee zijn schouders onder. We zijn er heel blij mee dat Sean weer terug is in Utrecht."

In 2020 maakte Klaiber de overstap van FC Utrecht naar Ajax. Voor Utrecht kwam de rechtsback tot op heden tot 153 duels, waarin hij negen keer scoorde en 21 assists gaf. Voor Ajax speelde Klaiber mede door een zware knieblessure maar 22 keer, waaronder drie keer in de Champions League en drie keer in de Europa League. Ook groeide Klaiber bij Ajax uit tot international van Suriname.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!