Breaking news

FC Twente trekt stekker uit Zerrouki-transfer: 'Feyenoord heeft alle tijd gehad'

FC Twente trekt stekker uit Zerrouki-transfer: 'Feyenoord heeft alle tijd gehad'

26-08-2022 10:08
1

De transfer van Ramiz Zerrouiki naar Feyenoord is definitief van de baan. FC Twente wil niet langer meewerken aan een transfer, laat de club bij monde van technische directeur Jan Streuer weten.

De transfermarkt is nog vijf dagen open, maar van een overgang van de Algerijns international naar De Kuip gaat het niet meer komen. De Tukkers stelden Feyenoord voor een deadline, die inmiddels is verlopen. "Iedereen weet dat het in zo'n laatste week nog heel lastig is om zelf spelers te halen", zegt Streuer tegen TC/Tubantia.

"Wij willen zelf ook sterk blijven. Met deze selectie moeten we een goed seizoen kunnen draaien. Feyenoord heeft alle tijd gehad. Ze hebben geloof ik al 12 of 13 nieuwe spelers gehaald", vervolgt de beleidsbepaler tegenover de regionale krant.

Zerrouki gaf intern aan een stap naar de Stadionclub te zien zitten. "Maar de club moet ook aan zichzelf denken. Ramiz is nog jong. Als hij een goed seizoen draait, dan komen er straks nog prachtige clubs voor hem", aldus Streuer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!