Nieuws

NEC blijft verbazen en legt na Cillessen volgende defensieve versterking vast

NEC blijft verbazen en legt na Cillessen volgende defensieve versterking vast

11-08-2022 16:54 Laatste update: 18:33
1

NEC heeft de volgende verrassende transfer afgerond. Philippe Sandler komt op transfervrije basis over en heeft een contract voor de komende drie jaar ondertekend bij de Nijmegenaren.

"Ik ben blij om in Nijmegen te zijn", zegt Sandler op de website van NEC. "De afgelopen periode is in verband met blessures lastig geweest, maar het is nu tijd om vooruit te kijken. Het plan dat de club me schetste sprak me enorm aan en ik zie hier een mooie rol voor me weggelegd. De komende weken staan voor mij in het teken van honderd procent fit worden, zodat ik daarna van waarde kan zijn in de groep."

Technisch directeur Ted van Leeuwen spreekt van een geweldige aanwinst. "Sandler is één van de meest getalenteerde en veelzijdige verdedigers van Nederland. Groot, snel, elegant, intelligent, kopsterk en uitmuntend aan de bal."

Afgelopen seizoen speelde Sandler een half jaar bij Feyenoord. De Rotterdammers legde hem vast voor een half seizoen, maar besloten zijn contract na een tegenvallende periode niet te verlengen. De verdediger kwam slechts twee keer in actie voor de Stadionclub.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!