Nieuws

Schreuder kiest voor Pasveer: 'Om die reden is de keuze op Remko gevallen'

Schreuder kiest voor Pasveer: 'Om die reden is de keuze op Remko gevallen'

06-08-2022 16:45

Alfred Schreuder heeft uitgelegd waarom niet Jay Gorter maar Remko Pasveer op doel staat tijdens de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Ajax. Het blijkt dat de jonge doelman niet echt is gepasseerd.

Jay Gorter maakte niet een al te beste indruk tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Arena, weet ook Schreuder. "Ik heb gisteren met Jay gesproken en hem uitgelegd dat ik de voorkeur aan Remko geef", zegt Schreuder tegen ESPN. "Remko was al basisspeler voor zijn blessure, om die reden is de keuze op hem gevallen."

Dat betekent niet dat Pasveer daadwerkelijk de eerste doelman is voor het hele seizoen. "Ik hoef nu geen keuze te maken wie mijn eerste keeper is. We hebben drie goede keepers, waarvan twee heel ervaren (Pasveer en Maarten Stekelenburg, red.)." Toch lijkt het erop dat Schreuder voorlopig geen keepers meer gaat wisselen. "Daar ga ik niet van uit."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!