Nieuws

'Dessers kan ook naar de Serie A, Genk verwijst eerste bod naar de prullenbak'

'Dessers kan ook naar de Serie A, Genk verwijst eerste bod naar de prullenbak'

23-07-2022 10:46

RC Genk is niet overstag gegaan bij een bod op Cyriel Dessers. Serie A-promovendus US Cremonese was graag aan de haal gegaan met de spits, maar daar heeft de Belgische club een stokje voor gestoken volgens Het Laatste Nieuws.

Een dag voordat Genk het seizoen in België opent, weet Dessers nog altijd niet waar hij aan toe is. Een langer verblijf in Genk, een stap naar een andere buitenlandse club of een terugkeer bij Feyenoord, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor laatstgenoemde optie staat de Nigeriaan nog altijd open, liet hij onlangs optekenen.

'Ik spreek Arne Slot, een topcoach, nog regelmatig. Die deur is dus niet helemaal dicht. Maar ik laat het rustig op mij afkomen', klonk het in een interview met Het Belang van Limburg. Daar voegde hij aan toe dat hij er baat bij zou hebben wanneer er snel uitsluitsel is over zijn toekomst. Een jaar geleden werd zijn vervolgstap namelijk pas op de laatste dag van de transfermarkt bepaald.

Het contract van Dessers loopt nog twee jaar door bij Genk. ‘Mister Conference League’ mag zich gaan laten zien onder de nieuwe trainer Wouter Vrancken, die ‘wel muziek ziet’ in een aanval met hem en zijn concurrent Paul Onuachu. Niet alleen Cremonese is geïnteresseerd in Dessers, hij werd onlangs ook gelinkt aan Rode Ster Belgrado.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!