Transfernieuws

'Slot mag Sinisterra-vervanger verwachten, Dilrosun bijna akkoord met Feyenoord'

'Slot mag Sinisterra-vervanger verwachten, Dilrosun bijna akkoord met Feyenoord'

08-07-2022 18:23 Laatste update: 18:27

Na het vertrek van Luis Sinisterra is Feyenoord hard toe aan nieuwe buitenspelers. Eerder deze week werd bekend dat de Rotterdamse club in gesprek was met Javairô Dilrosun en de buitenspeler lijkt inderdaad hard op weg naar Feyenoord

Dat weet Voetbal International te melden. Feyenoord is bijna rond met Hertha BSC, de club waar Dilrosun momenteel onder contract staat. De 24-jarige linksbuiten doorliep de jeugdopleiding bij Ajax en verliet in 2014 de Nederlandse velden. Na een tweejarig avontuur bij de O18- en O23-elftallen van Manchester City vertrok de Nederlander naar Hertha. Het afgelopen seizoen werd de speler uitgeleend aan het Franse Girondins Bordeaux. 

Dilrosun ligt tot 2024 vast bij de Duitse club en het is de bedoeling dat Feyenoord de buitenspeler permanent overneemt. Feyenoord zat al langer achter de aanvaller aan: vorig seizoen was Dilrosun een kandidaat om Steven Berghuis op te volgen, die naar Ajax vertrok, maar zo ver kwam het destijds niet. Dilrosun speelde een degelijk seizoen bij Girondins en was goed voor twee doelpunten en zes assists. De Nederlander kon niet voorkomen dat de Franse club degradeerde. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!