Nieuws

Sinisterra ontbreekt wegens 'persoonlijke zaken' op de training van Feyenoord

Sinisterra ontbreekt wegens 'persoonlijke zaken' op de training van Feyenoord

04-07-2022 11:43 Laatste update: 11:44

Luis Sinisterra zou maandag na zijn vakantieperiode terugkeren bij Feyenoord, maar hij is niet aanwezig op de training. De Rotterdammers hebben toestemming gegeven aan de Colombiaan om 'om persoonlijke zaken af te handelen', meldt ESPN-journalist Bennett van Fessem.

Alle internationals van Feyenoord melden zich maandag weer op het trainingscomplex 1908 om zich op het trainingskamp voor te bereiden. Dat gebeurt dus vooralsnog zonder Sinisterra. Of deze ‘persoonlijke zaken’ een transfer betreffen, wil de club niet prijsgeven. De balvaardige linksbuiten wordt in verband gebracht met meerdere Europese topclubs.

Dat is niet vreemd, aangezien Sinisterra een meer dan uitstekend seizoen achter de rug heeft. De Colombiaans international heeft bijzondere statistieken achter zijn naam: in 49 wedstrijden wist hij 23 keer te scoren en veertien assists te leveren. Het contract van Sinisterra loopt tot medio 2024.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!