Nieuws

Waar en hoe laat wordt de persconferentie van Ronald Koeman uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de persconferentie van Ronald Koeman uitgezonden?

18 maart - 11:10

Bondscoach Ronald Koeman verwelkomt maandagmiddag de Oranje-selectie in Zeist. Aansluitend geeft hij een persconferentie, in aanloop naar de oefeninterlands met Schotland en Duitsland. Waar en hoe laat wordt die uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

De twee wedstrijden van komende week vallen in de laatste interlandperiode voor het EK. Koeman kan in de vriendschappelijke duels met de Schotten en de Duitsers dus zijn speelstijl finetunen en de meeste spelers aan het werk zien, om in juni optimaal te presteren. Op vrijdag om 20.45 speelt Oranje thuis tegen Schotland. Dinsdag staat om die zelfde tijd de uitontmoeting met Duitsland gepland, het gastland van het EK.

Live persconferentie Ronald Koeman

Hoe Koeman te werk wil gaan, wat de staat van de selectie is en hoe hij naar Schotland en Duitsland kijkt, krijgen we waarschijnlijk tijdens de persconferentie te horen. Die begint maandagmiddag om 16.25 uur en wordt live uitgezonden op ESPN en NOS.nl. Op VoetbalNieuws.nl vind je uiteraard zo snel mogelijk de belangrijkste momenten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!