Nieuws

Slot voert weer wijziging door voor duel met Heracles: Ivanušec vanaf het begin

Slot voert weer wijziging door voor duel met Heracles: Ivanušec vanaf het begin

10 maart - 18:43

Arne Slot heeft wederom wijzegingen doorgevoert in zijn basisopstelling. Voor het duel met Heracles Almelo verhuist Antoni Milambo naar de bank en in zijn plaats speelt Luka Ivanušec. Verder beginnnen wel dezelfde namen als tegen PSV.

Voor Ivanušec is het zijn tiende basisplek van het seizoen. Tegen PSV mocht de jonge Milambo nog op linksbuiten starten, maar Slot geeft tegen Heracles toch de voorkeur aan de Sloveen. In totaal scoorde hij één keer dit seizoen en hij leverde twee assists af. In de halve finale van de KNVB Beker was hij nog beslissend met de assist op Ondrej Lingr.

Verder zijn het voor Slot de gebruikelijke namen. Dat betekent dat Quinten Timber, Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer het middenveld vormen en dat Ian Beelen wederom naast Dávid Hancko centraal in de verdediging staat.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanušec.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!