Nieuws

Zo reageert de harde kern van Paris Saint-Germain op het vertrek van Mbappé

Zo reageert de harde kern van Paris Saint-Germain op het vertrek van Mbappé

24 februari - 14:40 Laatste update: 1 maart - 23:50

Kylian Mbappé gaat naar alle waarschijnlijkheid Paris Saint-Germain transfervrij verlaten na dit seizoen. De Franse aanvaller is hard op weg naar Real Madrid, waar hij zowel de Champions League als de Ballon d'Or hoopt te winnen. Hoe reageert de harde kern van PSG op het besluit van Mbappé? VoetbalNieuws brengt je op de hoogte!

Het nieuws dat Mbappé gaat vertrekken uit Parijs is nog altijd niet bevestigt, maar de deal met Real Madrid lijkt in kannen en kruiken. Mbappé kwam in 2017 van AS Monaco naar PSG, waar hij tot dusver in 291 duels goed voor 244 goals en 105 assists. Het vertrek van Mbappé is dan ook een flinke aderlating voor de Parijzenaren, al reageert de harde kern van de club gematigd positief.

Hoe reageert de harde kern van PSG op het vertrek van Mbappé

De fans betreuren het vertrek van hun sterspeler, maar respecteren de keuze van Mbappé. In tegenstelling tot Lionel Messi zal de Fransman niet worden uitgefloten en zullen er ook geen negatieve spandoeken getoond worden in het stadion, stelt de harde kern.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!