Nieuws

Dit is de opmerkelijke veiligheidsregel tijdens de kaartverkoop van TOP Oss

Dit is de opmerkelijke veiligheidsregel tijdens de kaartverkoop van TOP Oss

20 februari - 09:40 Laatste update: 12:40

Op 8 maart staat er een Brabants derby op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. TOP Oss en FC Den Bosch nemen het over een kleine drie weken tegen elkaar op, waarbij er weer uitgegaan kan worden van veel strijd en spektakel. Oss heeft een opmerkelijke veiligheidsregel genomen bij de kaartverkoop. VoetbalNieuws.nl vertelt je hoe het zit.

Het is dat er in de Keuken Kampioen Divisie geen clubs kunnen degraderen, want anders was het duel tussen Oss en Den Bosch een echte degradatiekraker geweest. De ploeg uit Oss is de hekkensluiter van de competitie met twintig punten uit de 26 gespeelde wedstrijden. Ook Den Bosch heeft twintig punten, maar zij hebben een beter doelsaldo.

Dit is de opmerkelijke kaartverkoopregel van TOP Oss

Oss kwam in aanloop naar de kaartverkoop van de beladen derby met een nogal opmerkelijke veiligheidsregel. 'Op basis van veiligheidsoverwegingen zijn er een aantal woonplaatsen geselecteerd die wel een ticket kunnen kopen en zijn er een aantal woonplaatsen geselecteerd die geen ticket kunnen kopen.'

'Voor mensen afkomstig uit woonplaatsen links van de lijn is het niet toegestaan om een kaart te kopen. Mensen afkomstig uit de woonplaatsen Rechts van de lijn wel. Genoemde plaatsen zijn ter illustratie. Twijfel je of jouw woonplaats gerechtigd is om een kaart te kopen neem dan contact op via info@toposs.nl', zo valt te lezen op de clubwebsite van Oss. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!