Nieuws

ADO Den Haag kaapt transfervrij talent van Feyenoord weg uit Rotterdam

ADO Den Haag kaapt transfervrij talent van Feyenoord weg uit Rotterdam

29-06-2022 17:00 Laatste update: 17:04

ADO Den Haag heeft zijn vierde aanwinst van het nieuwe seizoen binnen. De talentvolle Abdelouafi Belarbi (20) komt transfervrij over van Feyenoord. Het is onbekend voor hoeveel seizoen hij in de Hofstad heeft getekend.

Belarbi doorliep de gehele jeugdopleiding van Feyenoord, maar kon de stap naar het eerste elftal vooralsnog niet maken. Hij kent de nieuwe hoofdtrainer van ADO, Dirk Kuyt, nog van zijn Feyenoord-periode en kijkt uit naar een nieuw avontuur in Den Haag. "ADO Den Haag heeft als club laten zien dat ze jeugdig talent de kans geven en het is daarom ook een bewuste keuze geweest om hier te tekenen. Ik kijk ernaar uit om in de Keuken Kampioen Divisie te mogen spelen, zeker voor een club als ADO Den Haag waar de ambities duidelijk zijn!", zegt Belarbi op de clubsite.

De kersverse technisch directeur Daryl Janmaat is ook erg blij met de komst van de twintigjarige spits. "Met Belarbi halen we een jeugdig talent in huis die op meerdere posities voorin prima uit de voeten kan. Dat heeft hij niet alleen laten zien bij de verschillende jeugdelftallen bij Feyenoord maar ook bij de vertegenwoordigende jeugdelftallen van de KNVB", reageert hij. "Wij zijn blij dat jeugdig talent kiest voor ADO Den Haag om zich verder te kunnen ontwikkelen en wij zullen er ook alles aan doen om daarin te ondersteunen. Hopelijk gaat Belarbi bij ADO Den Haag een mooie toekomst tegemoet."  

Belarbi is na Max de Waal (Ajax), Daryl Werker (Roda JC) en Gylermo Siereveld (NAC Breda) de vierde versterking van ADO.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!